Anotace: trochu melancholická
na víceméně milostnou básničku je to docela slušný, páč ty tu bývají příšerný:)
16.01.2009 16:41:00 | melancholik
Je to krásná básnička, přesně taková, jaká by melancholická básnička měla být. Díky za příjemný zážitek.
16.01.2009 16:28:00 | Jana M.
Je to silně-slabý odvar melancholie, který mi tak moc zachutnal. Musím ho lokat po doušcích, aby mi jen tak nezmizel. Co bych pak pila???:o)
16.01.2009 15:43:00 | kikis