sejf
Koukni se synku
z okna vlaku
kolik je kolem
svinstva braku
jak padá voda
z černých mraků
na dlouhý pláště
úchyláků.
Pozoruj strouhu
podél trati
přemítej o smyslu cest
lásku a touhu
než se ztratí
v betonu velkoměst
schovej si v sejfu
paměti.
Až bude ti jak zvířeti
když po lesích ho štvou
vzpomeň si znova na mý slova
vše jednou splyne
s černou tmou...
Přečteno 296x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, Marfuša, melancholik
Komentáře (2)
Komentujících (1)