XP Professional
Anotace: ....když se comp nas*re.... a sotva jsem to sem napsal tak začal fungovat hajzl :D..
Nic nevidím,
nemám oči.
Nic neslyším,
jsem bez uší.
Nohy, ruce nevlastním
a pánem nejsem svým.
A přes to všechno,
tě dostanu na dno.
Když přestanu pracovat
a o tvé věci se starat.
Když umožním ti přístup tam,¨
kde kamarády viry mám.
Zlobíš se pak na mě silně,
nadávkami mluvíš plynně.
Je ti to k ničemu,
protože nerozumím tvým slovům.
Tvůj Microsoft Windows XP Professional
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry, kikis
Komentáře (3)
Komentujících (3)