Přestávka
Snad kapky rosy
přejely mi po tváři
a pálilo to
Pod víčkami
sto nadějí
a beznadějných strachů
myslim že už je neotevřu
V líhni bláznivých myšlenek
máš hlavní roli ty
a asi dostaneš Oskara
Touha co se s nádechem
tak ráda přeměnuje
v absolutní nenávist
zmízí to někdy?
Znám tvý srdce
nic víc
Při řeči
já slyším hlas tvých očí
jen
a nic víc
V polovině společný cesty
někde u křižovatky
sedíme daleko od sebe
bez kuráže
síly
jak dál
když přece víme
že stejně budem zase spolu
Tak dojíme tu svačinu
a pujdem dal, ne?
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, PoeziGirl, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)