Naděje
Anotace: ta poslední umírá...
nebe
tak černé jako noc
provazy deště
prosíš o pomoc
ornament blesků
a hromy
divadelní kulisy
hladiny potoků stoupající
pod stínem skalní převisy
oči se vypláčí
pro nebe azurové
co bylo kdysi dávno
jen v myšlenkách Ti zbude
vím já?
snad narodí se věci nové
krásné i smutné
světlo a stín
mezi tím pravda bude...
Přečteno 386x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Nút, Bíša, labuť, Psavec, okapovaroura, Dilla, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)