bez titulu
Můj život
jak splétání vlasů do copánků.
Nalézání sama sebe
ztrácení vzdušných zámků.
Hledání Země nezemě,
Nekonečného příběhu.
Všechno co mám,
prodám za lásku, za něhu
Někdy je důležitější cesta
než cíl.
A můžu být šťastná
i když nebudu královnou víl.
Přečteno 311x
Tipy 7
Poslední tipující: Nussichoco, hezule, Liv, Bíša, kroužek
Komentáře (2)
Komentujících (2)