Anotace: (16.1.2009) ... psána o hodině němčiny...:-D (vzpomněla jsem si na Tebe :-))
né že bych potřeboval mít v poesii nějaký poučky a myšlenky, protože to pak, jakož i tady, moc poeticky nezní, ale ta myšlenka se mi líbí.
člověk je šťastnější, když s někým něco kuje, vymýšlí a sní, než když jen jde do školy/práce a paxe z ní vrací
16.01.2009 18:28:00 | melancholik