Krásně vyjádřeno...taky s ním bojuji,se svojí pohodlností,která k němu sklouzává...ale říkám si,že vnitřní svět být stereotypní nemůže...ST!
24.11.2009 19:59:00 | Zefi
Moc hezká básnička. Taky nesnáším stereotyp, ale je hodně těžké proti němu bojovat, když je všude okolo nás.
07.02.2009 19:35:00 | xkacerka
od LOV je to ke cteni.. strasne me poburuje slovo " nežli" a navic soudim, ze se do teto basne, dle mne, nehodi, napsala bych to bez "li"
Jinak je to dobre, obsahove, rytmus jsem nepocitala, uz je pozde a chce se mi spinak :)
Tak brouk :)
29.01.2009 21:23:00 | saddova
Ze všech náctiletých autorů tady na Literu co já jejich tvorbu znám, píšeš naprosto nejlíp a vedeš na plné čáře.
Je to ohromná a možná trochu nechutná lichotka, ale neodpustím si ji :-D Teď řeknu něco víc k tématu...
Stereotyp, monotónnost a marnost..to jsou témata! Nejaktuální i nejstarší. Týká se to všech a všeho. Co je dneska marnost? A co je nezbytné?? Kdo nebo co je dnes stereotyp a kdo nebo co IN?
Náš svět se točí jako naprosto nezvladatelný kolotoč točící se šílenou rychlostí..přiznejme si to - máme v tom životě chaos..i když to do sebe nějak zapadá, neustále hledáme a nacházíme, občas ztrácíme a hledáme dál :-)
16.01.2009 20:17:00 | Chancer