Drnkání
Anotace: aneb chyť mě v letu
Polykám jarové bubliny
v zákulisí netopí
v puse nejsou sliny
jen ta pachuť tužeb
Něžně mě uchopí
a přestřihne mé vlnité
pouto s drnkáním o lístky
lotosového květu
"Chyť mě v letu!"
Šeptám a letím, tělo zžité
rozvětvené jako Amazonka
zapletená do Nilu
Oddávám se svému omylu
že naše oddenky
narazí na stejnou zeď
a ztratí poslední sílu
Rafinovaně číhám
na kapky deště
chci je bezbranné
abych je mohla zneuctit
jak se mi zamane
Snad někdy ještě...
Přečteno 288x
Tipy 16
Poslední tipující: motáček, Markéta Hl., NikitaNikaT., jedam, kikis, Vlk v rouše, Isobel, 6thSun, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)