Tak za tuhle basnicku bych Ti dala vic nez ST, je nadherna , plna citu a take v ni citim uctu ke stari a to je moooc krasne.
19.02.2009 15:56:00 | carodejka
Výstižné, taky už jsem starej, jenom protéza zatím není, ale jinak to sedí asi všechno včetně toho čaje.
17.02.2009 17:43:00 | zlomený a nanicovatý -__-
jak pronikavý kousek.....Modlitby krásnéa zpěvné,však nebyly dosti zjevné...Ty jo! tak o tohle jde....sem si to myslela...ale ....přání se plní na počkání,ale musí být konkrétní....Ach jo...i Ejchuchúúú...:-)
Je to mnohoprostorové...
25.01.2009 23:24:00 | zvířenka
No... mohlo by to být i o mně, kdyby to nebylo o něčem jiném..( a taky už začínám dělat chyby v textu)...
17.01.2009 18:26:00 | Mario de Janiero