Anotace: ...běží dál... (Ahoj lidičky!Zdravím vás po dlouhé době a doufám,že tu stále jste :-)!
Štěstí a lásku, radost a něhu
ať Tobě přinese vánoční sen.
Mé přání najdeš na vločce sněhu
zachyť ji do dlaní na Štědrý den.
...Tobě ze srdce
Vlkodlak ;-))
22.12.2005 11:30:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč
...utíkej od něho, nebo k němu dál,
cíl nachází, kdo nehledal ... !!!
Parádní báseň !
29.09.2005 09:07:00 | Alci