Tajná lásko
*
Tajná lásko, miluji tě,
klidně přijď, už nejsem dítě,
ke mně přijdi blíž;
aspoň náznak dej mi malý,
kde se skrýváš, proč jsi v dáli,
dál hledám tvou skrýš;
jizvy v srdce smutek píše,
přijď, dám pít ti ze své číše,
políbit mě smíš;
bez tebe je prázdno v bytě,
stále vroucně miluji tě,
však to dobře víš;
kéž tvá vůně na mě dýchne,
volám tě a hlas můj tichne,
což mě neslyšíš?
*
*
Přečteno 311x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Holis, okapovaroura, enigman, Květka Š., jedam, Kapka, labuť, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)