Karel IV. 2.
Anotace: A ještě něco ; - )
II.
Pojďte budem brečet spolu , nahoře nad propastí ,
kde dole leží , ona , tak zářivá tak sama , co mstí ,
mě se za to , že sem ji nechal a věnoval se té druhé ,
té kterou mi chtěli stejně upřít , za to , že sem jí moc ,
,miloval , pak když uzmul sem ji a vrátil se zpět k té prvé ,
hrdě sem ji pojmul za vlastní a vyzdobil jí - sem přemoc ,
toť moje koruny , Můj lide !
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., páááááááá
Komentáře (2)
Komentujících (2)