Stačí říct
*
Jenom slůvko vypusť z úst,
nechej klíčit, nechej růst,
zasaď v moje srdce sémě,
ať tam klíčí, roste ve mně.
Stačí říci jednu větu,
dodáš sílu mně i světu,
ať je krátká nebo dlouhá,
mně stačí tři slůvka pouhá
nebo mlč a zavři ústa,
srdce proměň v místa pustá,
někdy je to těžké, vím,
stačí říct, já pochopím.
Potřebuje tě snad každý
pořád, lásko, stále, navždy,
s tebou všemu rozumím,
vzdát se tě – to neumím.
*
*
Přečteno 304x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, okapovaroura, Psavec, takova, enigman, Květka Š., Zasr. romantik, jedam, labuť, Mario de Janiero, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)