Varybary
V jednom baru u Varů
popadl sem kytaru
to vám bylo kraválu
u klavíru pro Kláru
rozjel sem to po staru
starej dobrej rokenrol
s whiskou spláchne všechen bol
jako v ringu na šest kol
do gé á a do dé mol
rokenrol,rokenrol
dole se má holka hol
Po všech stolech tancovali
jako blázni hosti z lázní
někdo řekl že to balí
že je zvyklej žít jen v kázni
rokenrol,rokenrol
jen se strope hlukem drol
My táhli jsme to do svítání
o třech deckách solutanu
co vy víte milá paní
co dělá váš manžel k ránu
možná tančí rokenrol
a nebo taky ne
možná usnul na klíně
holky laciné...
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Mario de Janiero, Jana M., Zasr. romantik
Komentáře (3)
Komentujících (3)