Básně
Roztančené vějíře,
pavučiny na víře,
rozzvučené doteky.
Rozkutané údolí,
mosty, které povolí,
a spadnou do řeky.
Psala jsem básně a četla jsem básně
a bylo mi krásně, však není mi jasné
proč to dělám.
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, okapovaroura, enigman
Komentáře (0)