Praha

Praha

Anotace: Jak jsme byli se sborem v Praze

Byli jsme se sborem v Praze,
a spali jsme na podlaze.
Do spacáku jsme se zabalili,
a naštěstí jsme to přežili.
Jeli jsme i na karlův most,
no...a už jsem toho měla dost.
A byl večer,
a byl pátek,
holky jsou blázni a tak měly svátek.
Tak už jsme šli sláva spát,
zítra si budem zase hrát.
Autor kleofas, 17.01.2009
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel