Čas
Anotace: Taky jedna, co už toho víc pamatuje. Ze starého sešitu. =P
Sbírka:
Nejbližším
Na louce zelené, stojím a sním,
sluníčko svítí, však kolem mne stín.
Suchý a starý strom vedle mne stojí,
času jak smrtky se strašlivě bojí.
Smutek a prázdno se kolem nás noří,
zestárnou myšlenky, vzpomínky shoří.
Nakonec ze všech z nás zbude jen prach,
čas stane se záhubou, čas bude vrah.
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: micátko, kikis, Caracol, FrankieLamprt
Komentáře (1)
Komentujících (1)