Anotace: ...
mně to kostrbaté nepřijde:) za tip mi to stálo:) jen nechápu proč máš v profilu i tady, že svoje nejlepší díla tu nedáváš...buď je sem dej a nebo o nich nemluv:)
18.01.2009 15:10:00 | Emma Kulíková
Jj, dost lidí mě přirovnává k Erbenovi, je to - jak si můžete přečíst v profilu - jeden z mých oblíbenců. No a kostrbatá.. nevím.. zas tak kostrbatá se mi nezdá ;) No jak říkám, svá nejlepší díla sem nedávám :)
17.01.2009 18:24:00 | Lucci Narr Pavlowna
jj. je to spíš příběh než báseň, přestože erben tak taky psal. těžko říct za co ty veršované povídečky z kytice vlastně považoval.
technicky to bylo samozřejmě lepší než tady:) třeba časem..
17.01.2009 17:15:00 | melancholik