Jsem já to, co zdá se být
jsem já sen, co život měl by snít?
Já jsem to být, či být je tiché jsem,
jsem bytí sen, či snění skryté v něm?
Ty víš, kde odpověď tě čeká
však nahlédnout tam- být jako kapka v moři
a kapka v moři- vesmírných pravd řeka,
kam špička duše cíp své touhy noří.
( a zapomene na výdrž svých hoří...)
18.01.2009 18:25:00 | Dilla