Poušť
Anotace: Pár řádek, co člověka napadne, když si připadá sám a přemýšlí nad svým cílem.
Ztraceni v poušti, bez vody zoufalí,
nekonečným pochodem zmoženi jsou,
všude jen písek, ve vzduchu beznaděj,
už nemohou, ale přesto stále jdou.
Poháněni jsou touhou po svobodě,
trpí, ale strach z neúspěchu nemají,
jen ústa si přejí smočit ve vodě,
jinou cestu než cestu pouští neznají.
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, Bíša, v.hercik
Komentáře (0)