Vločka
Anotace: rád je pozoruju.
Chytila se na mé dlani
Malá sněhová vločka.
Z jiskrou koukám já vám na ni,
Nevěří má očka.
Je vám nádherná,
Celá bílá souměrná.
Já do kapsy jí schoval,
Abych jí svým dětem ukazoval.
Co mi za to vločka udělala?
V kapse se mi rozpustila.
Přečteno 364x
Tipy 9
Poslední tipující: Douša, NikitaNikaT., Bíša, angelicek, Mbonita, hezule, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)