Anotace: jen polovina z toho, co tam opravdu je.
no...možná existuje někdo, kdo by to mohl vyvrátit, ale na před pár měsíci vyzvednuté občance je napsán rok 1993, takže asi je. =)
18.01.2009 21:13:00 | Kristine Clary-Aldringen
připomíná mi to prostor okolo mne...víkendová poezie všedního dne..
17.01.2009 18:37:00 | Mario de Janiero