Lepší svět
Anotace: pro lepší svět, pro slzy ze ztráty...
Bojovat za lepší svět,
darovat barevný květ,
usmát se, když je nám do pláče,
vrátit do hnízda vypadlé ptáče.
Tančit za cenu bolavých nohou,
malovat bez štětce všichni tu mohou,
dělat vše co máme zakázané,
v lepším světě vše je dovolené.
Přečteno 311x
Tipy 7
Poslední tipující: Roger, Alasea, lexus, Bíša, Gabriel17, Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)