ST! až jsem lehko povzdechla, smutný závěr. Básenka se mi moc líbí, tak moc myšlenková, nápaditá... vidíš, aj maličkostí si člověk dokáže všímat, i jen pár barev stojí k povšimnutí... temu se řéká skromnost... Jsi pozorující člověk, jež se snaží najít krásu opravdu aj maličkostech, abo ve věcech, které nikdo zatracuje.
19.01.2009 12:51:00 | NikitaNikaT.
Obrazy mám rád, ale jsem na starou klasiku, kde žena vypadá jako žena a né jako pokroucený jeřáb.
17.01.2009 23:53:00 | Psavec
líbí velmi
a ST od milovnice umění malířského a tulačky po galeriích světa:-)
17.01.2009 19:35:00 | Mbonita