Je milé, jak umíš popsat to, co prožíváš.
Apropó:
Jak se vlastně chová busta?
Jak trouba? Či alibista?
Na bustě železné
vše časem prorezne.
Kamenné, té časem
ruce upadnou,
bronzová dočká se,
že ji ukradnou.
Ledová z Lomnice
žije jen z vánice,
než slunko krystal rozpustí.
Vylez už z krabice!
Polib jej na líce —
a víc se neschovávej!
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ (Do busty.)
28.01.2009 01:02:00 | Špáďa