jak snadné je změnit cestu
- zvráceně mihat s v mžitkách -
nekontrolovaně - všeho se vzdát
ne-dobrovolně na všechno *srát*
okamžiků se ptát
kdy život, blízké milovat
hraní s osudy na tenkém ledě
nezůstat na okamžik v sedě
- s bílou touhou hazardovat -
jako s cukrem
nutkající potřeba chtíče
nevhodný okamžik
neplatný slib provází zrakem
- závislost -
strašící lednička
milující matka
co nechtěně ze syna vychovala *spratka*
ta touha po slávě
ničící život
každému jinak
po stopách jehel
zasněžených neškodným "cukrem"
vytváří si nezničitelnou smrt!