Útržky z bloku - manuál k použití života.
To jsou určitě útržky tvých rozborů k básničkám.
Pěkné.
21.01.2009 20:05:00 | Marfuša
občas je velmi těžké najít smysl, když ho tak lehce lze ztratit...
19.01.2009 19:11:00 | shakespeares
K tomu mrazu - jak teď byly ty neblahé teplotní - minusové rekordy, stačilo vyjít tři metry z domu během tří vteřin a už mi vstávaly zimou všechny chlupy v nose..hrůza! Ale dneska se nám ukázal obrázek jara :-)
K básni - ncd (promiň Sio, že beru Tvoje slova)..můzy Tě mají rády ;-)
18.01.2009 18:20:00 | Chancer
Dávám ST za trefné pojmenování konzumní reality,kterou běžíme za něčím,čemu říkáme život.
18.01.2009 14:25:00 | Elisha