Existence
Tak samozřejmá
a zadarmo,
celý život.
Proč nehnat se
s větrem o závod,
na kterém nezáleží?
Spadneš na hubu.
A natlučeš si,
bude to bolet.
Hloupý dav posměváčků
udělá jen to,
co nejlépe umí.
Zabolí mě to s Tebou,
protože Tvé slzy
pak marně budou kanout.
Nezapláčeš kvůli šrámům,
ale protože ztratíš
v tom pitomém závodě,
na kterém nezáleží,
a Ty tak budeš krvácet
úplně zbytečně.
Přečteno 303x
Tipy 8
Poslední tipující: Koskenkorva, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Maro Deives, Hesiona-Essylt, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)