ŠKODA že nejde vrátit čas
Škoda že čas nejde vrátit,
nemusela bych se teďkom trápit.
Nemusela bych trápit ani tebe,
jenomže čas vrátit nejde.
Žiju teďka s pocitem,
že jsem ublížila "skoro" všem.
Chtěla bych se omluvit
a svou chybu napravit.
Nebo jsem spíš neměla,
dělat co jsem nesměla.
Ze všech srandu jsem si dělala
a přitom jsem se docela bavila.
Proč ten čas vrátit nejde zpět?
Proč jsem zase sklamala celý svět?:'(
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)