Křídla
Navenek krásná
Uplynulé roky v Tobě
Uvnitř nešťastná
Topí Tě samou v sobě
Ještě křídla máš,
No tak zamávej
Je to boj, co naděláš
Jen to nevzdávej
Sílu ještě máš
Tak co by ses bála
Já vím, že to dáš
Vzpomínky jen sraž
Uvnitř krásný člověk dřímá
Jen ta skořápka zašlých vzpomínek
Zlámat je!
Tak roztáhni svá křídla
Stále tu je pramínek
Naděje...
Přečteno 346x
Tipy 9
Poslední tipující: Iwushak..., Anita Buchtová, Bíša, B.a.r.b.a.r, Albertinka, Helena Buchtová
Komentáře (3)
Komentujících (3)