Hodiny
Dny utíkají
hodiny se nezastaví
po ulicích lidé
slepě bloudí
ve tmě se sní
gramofonové desky
staré knihy
kytary bez strun
obrazy
v bazarech
jen si leží
prach na nich
je usazený
staré písně
elektrické přístroje
spletené kabely
mezi životními uzly
na prahu smrti
když život vyprchá
jak bublinky
ze šampaňského
okna do duše
se mi otevřeli
na prahu Nového Roku
mezi ohňostroji tance
na pokraji smrti
kdyby se nezastavili hodiny
Přečteno 310x
Tipy 24
Poslední tipující: Isobel, Veselý Drak, NikitaNikaT., Holis, Bíša, Churry, labuť, Lenullinka, okapovaroura, boruvka175, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)