Cíl
Anotace: Jestli je vůbec důležity...
Pojď sem lásko,
Pojď přes křoví
Nezvykej si, bude hůře
Přelez přes ostnaté dráty
Přes zlé kytky
Boli - nuže!
Obejdu stanice metra,
Budu černým pasažérem
Přes divadla, metropole
Přez ty zvláštní suterény
Nejsou tu žádné růže
Jen bodliny
Cítím - nuže!
Až dorazím
Až dorazíš
Bolest - vryje se po kůží
Neprozradím
Neprozradíš
Snad to cítiš
Cítím - nuže!
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Lilly Lightová, Petbab, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)