Nejen pro tvé oči
Anotace: Byl jsem v lese na dřevu a při práci s pilou mozek zahálí. Tak jsem básnil. Při tom řezání jsem myslel na ...(vy víte na co)
Sbírka:
Špatně tajená láska
Pro tvé oči,
pro tvé tváře,
pro tvou krásu,
pro mou spásu.
Poslouchej má něžná slova,
poslouchej, co moje hlava,
moje tělo i mé údy,
citů k tobě plné sudy.
Ač nejsi miska, jsi ty má,
ty přec nejseš ta, co zná,
jen třpyt a lesk cetek zlatých,
oceníš i toho, kdo není svatý.
Pro tvá očka,
pro tvá líčka,
pro tvou krásu,
hledám spásu.
Naslouchej, co šeptám tobě,
naslouchej, a slova nepovím,
slyšíš přesto, já to vím,
že líbat, hladit já tě smím.
Sním ..., můžu ..., a pak v tobě,
otevře se svět, i já v sobě,
cítím, jak otvírá se nebe,
s láskou nás nic nezebe.
Pro tvé oči,
pro tvé tváře,
pro tvou krásu,
dej mi spásu.
Přečteno 404x
Tipy 32
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Bíša, Kapka, Quigleika, Psavec, labuť, Kubino 2, Květka Š., Lota, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)