Líčení citů
12.01.2009
Věnuj mi svou pozornost
a já věnuju ti svojí.
Pamatuj, že nikdy nevyhrává ten,
kdo bojovat se bojí.
18.01.2009
Máčím svůj šedý štětec,
v paletě barevných dnů.
Dnes cítím se jak světec,
procházím mořem svých snů.
00.00.0000?
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Kapka
Komentáře (0)