Následující život
Snad po tomto životě, něco dalšího bude.
Snad mojí svíčku nikdo navždy nesfoukne.
Snad do mého nynějšího života nikdo neďobne.
To by mě moc mrzelo.
To by bylo to zlé zlo.
To by bylo to, co vše krásné zničilo.
Někdo mi snad pomůže.
Někdo se snad najde.
Někdo, s kým můj most postavíme.
Most, v životě.
Most, v mé cestě.
Most, v mé temnotě.
Temnotě, co mě doprovází.
Temnotě, kde jsou anděle i čerti.
Temnotě, která mi leze na nervy.
Ona udá, kam budu moci.
Ona udá, den i zlé noci.
Ona udá, kam si lehnu, přeci.
Snad v duši mé nezabloudím,
Snad se dostanu na vzduch.
Snad se jednou narodím v životě dalším,
Snad někde opět vzklíčí můj duch.
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)