zemětřas
Anotace: investikativním novinářům.
V půli ledna
jsme se bály
byly trochu plašší
jednajedna
Richterovi šály
naměřili v Aši
reportéři ze všech stanic
hlásili to ob hodinu
inu...zemětřas
ještě se mi třese hlas
a tý škody
z toho pláču
rozbilo to
asi deset květináčů
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Mario de Janiero, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)