Ztratila jsem kamaráda
Anotace: jen svou vlastní blbostí, svou ignorací... mam ho ráda :(
melodie iluzí
tlačí do strun
nálad
vyplívá z nich otázka
jestli on mě
má rád???
bez něj jsem hrála
na piano samoty
tóny
co klouzaly se bytem
zatímco odbíjely
zvony
naděje přátelství
vyhasla
pod přívalem slz
když byla noc
když lampička
už zhasla
Přečteno 483x
Tipy 5
Poslední tipující: Sana.sorrow, Vlk v rouše, jesterka, Kyška
Komentáře (0)