Je to tak ,ale může to být i opačně jak říká Niky.
A spravedlivá rozhodně není.
22.01.2009 21:30:00 | s.e.n
Víš, někdy přindou situaci, kdy zjistíš, že jsi připraven na všecko. Stačí vteřina pouhá a rázem se člověk změní, svůj pohled na život, dění kolem sebe... ST! za myšlenku.
19.01.2009 12:54:00 | NikitaNikaT.