Anotace: neni třeba...
Nebojte, já se spíš tak nějak uchlastávám postupně, je ještě tolik hospod, které bych chtěl poznat :-)
Co abstinenti ? Ano, nemohou svůj žal utápět v alkoholu. Čím více abstinentů = více zbytečných sebevražd... A proto je dobré si občas přihnout.
18.01.2009 19:05:00 | Jarin Kalin
jo správná možná je, ale jen se neuchlastej k smrti, jen decentně do pohody, to je pak paráda:-)
18.01.2009 15:04:00 | Kubino 2
Ona to bude možná ta jediná správná volba!! Pěkný rým,líbí se mi,krátké a svižné.
18.01.2009 14:44:00 | ivanka777