Anotace: ..pro bratříčka..SMSková... (osvětlení - vyhledává jen krásné ženy..a pak fňuká, že jsou "jednoduché" :o))
Ajoj Šumáčku :)) prafda je něgde uprostřed..
poněvač dyby byla ženská krásná a zároveň hytrá..byl by to... CHLAP .)) díky za milé přivítání a přeju nice day!
04.10.2005 09:03:00 | Bean
Tak tak, krása je pomíjivá, blbost je věčná.Nevím, kolik bráchovi je, ale snad z toho vyroste:)))
29.09.2005 16:51:00 | buffool
Možná je to tím, že chytrost není vidět a hloupost zase nenadnáší (ani nekvete).
29.09.2005 16:22:00 | Mourek
:o) nech ho, ať si radost udělá,
třeba sám objeví, že i baba je kouzelná ;o)
Básenkuje ti to jedna radost, a já dneska vůbec nestíhám... :o(
29.09.2005 15:57:00 | Cecilka