Býval som kráľom.
Anotace: ....................
Býval som kráľom,
býval som hriešnik.
Teraz som žobrákom.
Neraz som smiešny.
Sníval som život.
Mal byť tak krásny.
Zabočil krivo.
Nedá sa básniť.
Býval som kráľom,
čo nemal sluhov.
Trebalo málo.
Nie toľko sľubov.
Sníval som básne.
Bola to chvíľa.
Malo byť krásne.
Zlá bola víla.
Kradla mi spánok.
Kradla mi slzy.
Býval som kráľom.
Teraz som drzí.
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: padající do neznáma, greapy, okapovaroura
Komentáře (0)