Dnes naposled
*
Dnes je to naposled,
co prosím o lásku,
oči tvé jsou jak led
nebo šeď oblázků,
studené, chladící
jak padlý sníh,
radost už na lících
nezáří z nich.
Smutný jsi docela
jako když spíš,
to jsem však nechtěla,
nechtěla – víš?
Chci radost prožívat,
milovat, smát,
říkat si do očí
mám ráda – rád.
Usměj se, slzami
nespravíš nic,
miluj víc, barvami
rozzáříš líc.
Jestli však nechceš mě
milovat tedy,
dnes je to ode mě
už naposledy.
*
*
Přečteno 395x
Tipy 21
Poslední tipující: Bíša, Jenda P., Veselý Drak, Holis, Květka Š., Paulín, jita.1965, labuť, Psavec, Kubino 2, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)