Odliv
Bere ti vzácnou závláhu,
pro tvoje milé rostliny,
nebereš to jak zábavu,
ani jednu nebo dvě hodiny
odnese vše cos tolik rád měl,
přijdou jen vzpomínky na to cos chtěl
začneš pak vzpomínat,
začneš se bát,
dnešní svět nevnímat,
pavučinu tkát
vezme ti vše,
a slíbí že navrátí,
nevíš zda lže,
či k tobě se obrátí
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Alasea, Jamesow
Komentáře (1)
Komentujících (1)