...politika...
Anotace: Přeju lidem, aby konečně byla politika o lidech...
Omýt ruce a tvář
a přiznat realitu
Dnes budeš péci chléb!
Je na místě rekonvalescence citů.
Tvůj kvásek musí vzejít
přesto, že do žita ti sejí
zkalené zrno(hnojené beznadějí)
a mléko kysne v prsu (či ve vemeni)
Dnes pečeš chléb,
musíš být jistý
a čistý
jinak chléb zkysne
a zajisté ten vzorec znáš
Když duše tvá se očistí
a změní
dáš lidu chléb
pak nakrmíš jej
pak přežije
Musíš být čistý bez znamení
a chléb tvůj voňavý
a sytý je
Pak dokázal´s
svůj úkol splnit!
Tvůj lid tě v lásce
přežije.
Přečteno 293x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agniezka, Lady Carmila, Holis, okapovaroura, NikitaNikaT., Květka Š., Zasr. romantik, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)