Studna
Topím se ve studně samoty,
všichni jsou plni ochoty,
podat mi ruku snaží se,
jen pomozte mi, topím se
všechny ruce jsou však krátké,
jako život můj jsou vratké,
odpovědné za budoucnost,
vidím tu mou nemohoucnost
Topím se ve studně samoty,
pokoušíš dělat tu drahoty,
vždyť není sama říkáš si,
já kapesník schovávám do kapsy
kolem mě je jen zeď,
řekni, co mám dělat teď,
která ruka je ta pravá,
a která jen zlo mi dává
Topím se ve studně samoty,
klesám ke dnu-do temnoty,
pořád však vidím bílý kruh,
a kol něj ten rukou ruch
zvolit jednu nebo dvě,
už jen sténám bolavě,
ať už rychle vyberu si ruku,
ať už rychle ta studna je z krku
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, lucajda89, kikis, Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)