daleko-
Anotace: pro mého přítele, ktery je tam nahoře
Nestesti se stestim se strída
Ja přemýšlím, jak změnit ten úděl
že láska není černobílá
že je tolik barev, jak na světě těl
Vlastovka odletí do teplých krajů
a mé srdce mrzne tu v kupách sněhu
ty dávno nevíš, co já si přeju
tys odešel, daleko, tam kam já nemohu.
Na obláčku sedíš a kouříš si dýmku
svět se ti zdá, tak příšerně malý
já žiju sama tu, tak těžkou realitu
život je tak zlý a nestálý.
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lilly Lightová, Kapka, Bíša, Kyška
Komentáře (0)