Je to tak
Anotace: Nenajdu víc už nikdy nic.
Je to jako film,
který mě ničí,
je to jako sen,
z kterýho křičím.
Úzkost mi krade dech,
z lesů zmizel mech,
který mi pomohl
z depresí.
Letíme ven,
letíme domů,
do korun stromů,
kde malý ptáček
v slzách se ztratil.
Kam by se vrátil??
Pleháním se trává kácí,
tam i tady letí ptáci.
Komentáře (0)