Anotace: další do sbírky. původně byla trochu jinak, ale než jsem vylezla ze sprchy, zapomněla jsem to. a věřte mi, že není moc lidí, kteří by to za tak dlouhou dobu nezapomněli...=)
není. není to ani moje vlastnost, ale přišlo mi to na mysl samo...
19.01.2009 16:25:00 | Kristine Clary-Aldringen