Anotace: Pro člověka,který je mi vším.
Ahoj, tak tato básnička na mě fakt zapůsobila... připomněla mi... prostě takové dežaví... podle mě jsou jen dva typy skutečností, které dávají chutím barvy a barvám chutě- buď krásné anebo smutné...
01.02.2009 22:38:00 | Absinthe Banshee